Bloei 3

De crocussen bloeien bijna, alleen de zon ontbreekt. Het roosje op stam bloeit ook maar steeds door dankzij het zachte winterweer. Nu heeft ze meer roosjes als afgelopen zomer in de hitte. Het geurt buiten, de winterbloeiende heester staan vol in bloei.De witte bloei van Sarcococca, de wit bloeiende Lonicera en de Viburnum ‘Dawn’ en ‘Tinus’ staan vol in bloei. Allemaal met onweerstaanbare geur. De gele Hamamelis staat op het punt van bloei. Sneeuwklokjes bloeien binnen een week. Primula’s staan in knop……..nu geen sneeuw of strenge vorst meer…….toch?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s