Voorzaaien

3 februari heb ik de aubergines, paprika’s, pepers en rode bietjes voorgezaaid. Aubergines, paprika’s en pepers hebben langere tijd nodig om te kiemen. Door ze vroeg te zaaien heb ik voldoende tijd om voor half mei grotere planten te kweken. In elk bakje doe ik 2 of 3 zaden en vul het aan met een dun laagje grond. Vervolgens krijgen de zaden water en strooi ik scherp zand om stengel rot tegen te gaan. Het plastic deksel gaat erop en vervolgens plaats ik de bakjes op de vloerverwarming in de serre. In de serre is volop licht en warmte. Mooie plek om zaden te laten kiemen.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s