25 mei 2018

 

De tuin begint vol te groeien en ook in de moestuin groeit het als kool. Veel heesters bloeien volop. De Cornus kousa met haar mooie witte schutblaadjes is prachtig dit jaar. We zijn bezig om de hagen te knippen voor Westerwolde Rijgt. De bollen en andere figuren krijgen ook een knipbeurt. De tuin krijgt momenteel water zodat alles er weer fris bij staat. Gelukkig schijnt de zon vandaag niet volop, zodat de planten niet verbranden van het koude water.  De moestuin moet schoongemaakt worden na het water van gisteravond. De lila/rose Wisteria krijgt een snoeibeurt en ook de witte druif in de kas krijgt een snoeibeurt.

 

 

DSC02203

DSC02222DSC02227DSC02217DSC02096DSC02216

DSC02214


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s