April doet wat ie wil!

En dat hebben we geweten de afgelopen week. Camellia’s, Hortensia’s, Magnolia’s, druif, vaste planten……..er is veel wat behoorlijk vorstschade opgelopen heeft. Zelfs tulpen laten hun koppen hangen. Jammer maar is helaas niet anders. Ik ga gewoon verder met de tuin. Er zijn een aantal veranderingen gekomen in de tuin dit jaar. Rond de moestuin is een 1.50 meter hoog hek verrezen om de reeen te verhinderen bij ons in de moestuin te gaan dineren. Dat betekent dat ook de bestrating aanpassingen kreeg. De trap naar de verlaagde kas is vernieuwd en er is een hek rond de toegang van de kas gekomen met leuning zodat het gemakkelijker is om een kijkje te nemen in deze kas. In de groentekas zijn sla, spinazie, radijsjes klaar om te eten. Ook de asperges groeien goed.

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s